Zo. 23 juli Festival Klaterklanken De Haere

Met je voeten in het gras en je hart vol muziek, dat is Festival Klaterklanken!

Dit landelijke muziekfestival strijkt op zondag 23 juli neer op Landgoed De Haere in Olst. Een heerlijke zomervakantieactiviteit voor jong en oud(er). Muziektalent presenteert een afwisselend programma midden in de natuur en dichtbij het publiek. www.klaterklanken.nl

Zonnestralen filteren door de bladeren, je leunt ontspannen achterover op je kussentje in het bos. De wind ruist zachtjes en vermengt zich met de eerste klanken die worden ingezet. De (jonge) musici verrassen je, je ziet van dichtbij de geconcentreerde en gepassioneerde uitdrukking op hun gezicht terwijl ze via hun instrument de prachtigste muziek voor je laten klinken. Gecombineerde met de omgeving, met de kleinschaligheid en met de belofte van een volgend privé concert op een andere prachtige plek op het landgoed, laat je je genietend meevoeren.

Ook voor mensen die doorgaans niet naar klassieke muziekconcerten gaan, en voor bezoekers die hun kinderen kennis willen laten maken met klassiek én het landgoed is het Festival Klaterklanken een dikke aanrader!

Kom op zondag 23 juli naar Landgoed de Haere en wandel mee met de gids over het landgoed. Onderweg zijn er in intieme setting, 5 miniconcertjes afwisselend in het bos, in de tuin, op het gras, etc. Daarnaast is er een randprogramma, een programma speciaal voor kinderen, een silent classicdisco en kun je bij de horeca genieten van koffie/thee, taartjes en/of lunch. Wees er snel bij want sommige tijdstippen zijn snel uitverkocht.

www.klaterklanken.nl

Fotos @Bram de Jong

Nieuwsbrief