Natuurfeestje Hazel de Haas 24 mei a.s.

Op maandag 24 mei a.s. (2e pinksterdag) vieren we een online natuurfeestje. Van 14.00 uur – 15.30 uur kun je vanuit je huis samen met ons het IJssellandschap beleven. Boswachter Lasse en Hazel de Haas nemen je mee op avontuur naar het huis van Daisy in het bos.

Samen spelletjes doen, een online workshop en een buitenopdracht. Natuurlijk hadden we het liefst met elkaar buiten willen spelen maar door corona kan dit nu niet. Daarom nodigen we je online uit. Je krijgt voorafgaand aan het feestje natuurlijk per mail de inloggegevens voor de  Zoom omgeving.

Deelname is gratis!  Vraag je *ouder(s) om je aan te melden via onderstaand aanmeldformulier!

 

“Beleef het IJssellandschap” is een samenwerking tussen Stichting IJssellandschap en Saxion studenten in het kader van de nieuwe verhalenapp “Hazels Landschap”. 

*Bij dit interactieve online evenement is begeleiding van (een van de) ouder(s) en/of verzorger(s) noodzakelijk. Er is een korte natuuractiviteit en de kinderen wordt gevraagd om tijdens de pauze buiten takjes of blaadjes te zoeken voor een van de activiteiten. Deelnemen aan dit online-evenement is geheel op eigen risico.

Nieuwsbrief