IJsselbiennale Kunstfietsroute langs de IJssel 17 juni – 17 september 2023

De IJsselbiënnale is een tweejaarlijkse internationale buitententoonstelling met prikkelende kunstwerken langs de IJssel en een uitgebreid programma Nevengeul.

Op diverse locaties langs de route zoomen maar liefst 27 kunstenaars in op de verhouding tussen mens en landschap. Installaties, poëtische sculpturen, indrukwekkende en onverwachte plekken, performances, en andere ingrepen in het landschap. Onder de titel Grondtonen stelt IJsselbiënnale 2023 de aarde, bodem en grond centraal. Een fietsroute van ruim 100 kilometer voert je in vijf etappes van 17 juni t/m 17 september door de IJsselvallei, langs landgoederen, waterwerken, natuurgebieden en haar Hanzesteden langs alle kunstwerken en de vele activiteiten. IJssellandschap is partner en sponsor van de IJsselbiennale en biedt tevens het prachtige landschap langs de IJssel tussen Gorssel en Olst.

IJsselbiënnale 2023 vindt plaats van 17 juni t/m 17 september 2023.

Ga mee op ontdekking door het landschap van de mooiste rivier van Nederland. Stap deze zomer op de fiets, dompel je onder, laat je verrassen en beleef de IJsselbiënnale met al je zintuigen!

Zie www.ijsselbiennale.nl
Nieuwsbrief