Vrijwilligers

  • Vrijwilligers_slider

Vrijwilligers, welkom bij IJssellandschap!

Vrijwilligers worden binnen IJssellandschap uiteraard zeer gewaardeerd! Samen maken we het IJssellandschap nog mooier en boeiender en dankzij onze vrijwilligers worden er mooie projecten uitgevoerd ten behoeve van onze omgeving en de stichting. Vele handen maken licht werk. 

Er zijn diverse groepen enthousiastelingen zoals; de natuurwerkers/groenploeg, gastvrouwen/-heren voor het begeleiden van de excursies, verhalenvertellers, archiefvrijwilligers etc. Regelmatig zijn we op zoek naar vrijwilligers voor een van de bestaande groepen of voor nieuwe functies.  Dit kan op allerlei gebied zoals het op pad gaan met schoolkinderen, verhalen vertellen, gastheren- en vrouwen, hand en spandiensten verrichten rondom activiteiten, teksten schrijven, etc…. .   Zie de beschrijving van alle huidige vrijwilligersfuncties en -vacatures hieronder.

Indien je interesse hebt in een functie als vrijwilliger bij IJssellandschap neem dan bij voorkeur telefonisch contact op 0570-635955. Ook kan je het inschrijfformulier invullen of reageren per mail via j.nieboer@ijssellandschap.nl