Vrijwilligers parkonderhoud Landgoed de Haere

Park de Haere 2

IJssellandschap is op zoek naar vrijwilligers voor het

Parkonderhoud De Haere

De vrijwilligers parkonderhoud zetten zich samen met de parkbeheerder in om het landgoed te onderhouden én nog mooier te maken.

Het vrijwilligerswerk bij De Haere is divers en voornamelijk (in het) groen: opschonen van borders en perken, struiken en stinzenplanten aanplanten, onderhouden van het gazon, snoeien van rozen, of het nalopen van de wandelroutes ..etc. Op termijn is er de wens van het inrichten van een landgoedmoestuin zoals deze in vroegere tijden hier aanwezig was.

Enige voorkennis wat betreft planten en/of moestuinieren is welkom maar niet per sé noodzakelijk. Natuurlijk leer je al doende over het beheer van de verschillende tuinelementen. Wel vragen wij enthousiasme, tijd en affiniteit met groenonderhoud.

IJssellandschap biedt de groenvrijwilligers:
Afwisselend buitenwerk in een schitterende omgeving en bij een heel bijzondere stichting met 750 jaar geschiedenis!
Werkkleding
Reiskostenvergoeding
Vrijwilligersverzekering
Zomer-& kerstborrel en -pakket.

IJssellandschap beheert, ontwikkelt en beschermt 4000 hectare natuur- en cultuurgrond in en rond Deventer. Onze medewerkers steken met hart voor het verleden, oog voor het heden en oor voor de toekomst met plezier en aandacht onder andere veel tijd in het onderhoud van de natuurterreinen, bossen en parken. De natuur groeit en bloeit (gelukkig) maar door en er is altijd wat te doen! Zoveel dat er soms onderhoudswerkzaamheden zijn die meer aandacht verdienen dan ze krijgen. We zijn daarom heel blij met de inzet van onze vrijwilligers. Samen zorgen we er voor dat mens, dier en plant zo optimaal mogelijk tot z’n recht kan komen en kan genieten van de omgeving.

Interesse in deze (of een andere) vrijwilligersfunctie bij IJssellandschap? Neem dan contact op met Jet Nieboer, vrijwilligerscoördinator. Tel: 0570-63 59 55. Mail: j.nieboer@ijssellandschap.nl