23 mei Informatie Heerlijkheid Linde

Voor alle inwoners van de Vijfhoek, Lettele, Schalkhaar, Deventer en andere ginteresseerden is er een informatie-bijeenkomst over
Heerlijkheid Linde op:

DATUM:     DINSDAG 23 MEI 2017
TIJD:           20.00 UUR (INLOOP VANAF 19.45 UUR)
LOCATIE:  DE KOERKAMP, BATHMENSEWEG 18, LETTELE

KOM KENNISMAKEN MET HEERLIJKHEID LINDE
Wij, lokale partners, hebben een droom voor het Linderveld. De ontwikkeling van een nieuwe Heerlijkheid met een nieuw, biologisch melkveebedrijf, waar inwoners van de gemeente Deventer dicht bij huis biologische zuivelproducten kunnen kopen. Zien waar je eten vandaan komt en een (h)eerlijke manier van produceren staan centraal. Met aanvullende functies zoals bijvoorbeeld zorg, educatie en recreatie. We willen het landschap duurzaam in stand houden. Zo kan iedereen blijven genieten van dit prachtige stukje Salland.

PROGRAMMA 23 MEI
De avond begint met een korte presentatie over het ontstaan van het initiatief  ‘Heerlijkheid Linde’ door Jaap Starkenburg, directeur van IJssellandschap. Melkveehouders Christian en Sanne Klein Koerkamp vertellen over hun ondernemingsplan. Hierna willen wij graag met u van gedachten wisselen over de Heerlijkheid. Zo horen wij graag hoe Heerlijkheid Linde ook uw Heerlijkheid kan worden!

Voor meer informatie: kijk op onze website www.heerlijkheidlinde.nl

 

Nieuwsbrief