vr. 31 aug: Gratis bodypercussion workshop voor kids

Op vrijdagmiddag 31 augustus organiseert Orkest van het Oosten met Ensemble Lite en IJssellandschap een bodypercussie workshop voor kinderen op het prachtige landgoed De Haere in Olst.

Kinderen gaan  samen muziek maken met bodypercussie en soundscapes. Bij bodypercussie zijn de handen, voeten, benen, borst en stem het instrument. Het samen klappen, stampen en zingen geeft een enorme kick en is ontzettend leuk. Percussionist Eric Robillard is een geweldige workshopleider met veel ervaring. Educatie en presenteren zijn een belangrijk onderdeel van zijn leven. Naast het geven van workshops en clinics is Eric presentator van familieconcerten en grootschalige meedoe-concerten bij het Orkest van het Oosten en andere professionele orkesten.

Praktische info
Doelgroep: kinderen van 8 t/m 12 jaar (geen muzikale ervaring nodig, deze workshop is voor iedereen leuk)
Kosten: gratis voor kinderen, begeleiders betalen € 7,50 entree voor het concert (broertjes en zusjes € 5.00)
Locatie: Landgoed de Haere, Haereweg 4, 8121 PJ Olst

Planning
16.00-17.30 uur workshop (incl. pauzes met limonade) (let op, de workshop vindt  buiten plaats, hou rekening met de weersomstandigheden)
17.30-18.30 uur samen pizza eten
18.45-19.00 uur nog één keertje oefenen
19.30 uur aanvang concert met de kinderen

Meld je HIER aan!   En KLIK HIER voor meer informatie over het zomeravondconcert en de kaartverkoop.

De workshop en het Zomeravondconcert worden mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Creatief Europa EU en de gemeente Olst-Wijhe.

Nieuwsbrief