5 sept Natuurwandelen weer van start!

Donderdagmorgen 5 september is het weer zo ver: 10 weken wandelen in de natuur voor senioren! Heerlijk struinen door het IJssellandschap onder leiding van een verhalenverteller en met onderweg extra beweegoefeningen. Het hoofd leeg, nieuwe mensen ontmoeten, samen wandelen, genieten en lachen.

Wandelen in de natuur is niet alleen heel fijn en goed voor lijf en leden maar de wandelingen zijn ook momenten van gezellig samen zijn. Ook als u liever wat op u zelf wandelt maar wel met een groep is het prima. Onderweg vertelt de verhalenverteller van IJssellandschap wat over de natuur, de omgeving waarin u wandelt en soms ook over de dingen van alle dag. Net zoals het uitkomt en er behoefte is vanuit de groep. Voor, tijdens en na de wandeling doet een ervaring beweegcoach nog wat extra oefeningen. Bijvoorbeeld ter bevordering van de stabiliteit of kracht. Ook als u wandelt met stok of rollator kunt u meewandelen.

De wandelingen vinden plaats op donderdagmorgen van 10u00 tot ca.11u00  in het IJssellandschap op de locaties Landgoed Nieuw Rande (Deventer/Diepenveen), De Haere (Diepenveen/Olst) en De Kranenkamp (Diepenveen). Indien u geen vervoer heeft naar de locaties toe kunt u wellicht meerijden met vervoer vanuit Solis. U kunt dit van te voren aangeven en wij kijken of er plaats is in een van de busjes of auto’s die meerijden.

Kortom, van harte welkom! Ook als u het een keer wilt proberen. Neemt u hiervoor contact op met IJssellandschap, Jet NIeboer (0570-635955 / j.nieboer@ijssellandschap.nl)  of Solis, Jantina Oplaat (06-34189032 / jantina.oplaat@zorggroepsolis.nl).

Deze wandelingen worden georganiseerd door IJssellandschap en Zorggroep Solis. Ook bewoners van Humanitas wandelen mee, net als vele individuele wandelaars die het heerlijk vinden om op deze wijze met elkaar de natuur in te gaan.

Om een beeld te krijgen zie: Wandeling najaar 2018

Nieuwsbrief