7 juli a.s. Word boswachter voor een dag!

Hou jij van buiten zijn en van het bos? Wil jij ook wel eens weten wat een boswachter kan en doet? Kom dan op zondag 7 juli naar landgoed de Haere tussen Deventer en Olst. IVN Deventer/Olst-Wijhe en IJssellandschap organiseren dan  de ‘cursus’ Boswachter voor een dag! Start van je opleiding is tussen 10.00 uur en 12.00 uur. Beperkte beschikbaarheid dus reserveer snel jouw plekje!

Trek je stevige wandelschoenen aan, pak je verrekijker en ga als een echte boswachter-in-opleiding een ontdekkingsronde maken door het bos en het park van het landgoed. Onderweg kom je hulpboswachters tegen die je tijdens uitdagende opdrachten meer laten ontdekken van de natuur, de plek waar je bent en van wat een boswachter doet. Lekker buiten van alles beleven op de boswachterposten.

Misschien kom je onderweg zelfs de echte boswachter tegen. Aan het eind van je ronde weet je veel meer en ben je een echte boswachter-voor-een-dag!

Boswachter worden? Meld je dan aan via een mailtje naar: excursie@ivndeventer.nl . Geef daarbij aan met hoeveel kinderen en volwassenen je meedoet. Je kunt starten van 10.00 u tot 12.00 uur.  Na aanmelding krijg je een starttijd toegewezen. Startlocatie:  Haereweg 4 in Olst.

Deelname is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt wel op prijs gesteld!
De route is ongeveer 3 km en geschikt voor kinderen tussen 6 – 12 jaar onder begeleiding van een volwassene. Natuurlijk kunnen jongere/oudere kinderen ook meelopen.

 

2024, mei.

Nieuwsbrief