Afscheid Tim Lek bosproject Dimence

Tim Lek, bijna 10 jaar lang elke vrijdagochtend op landgoed de Haere te vinden als Allround vakbegeleider bij Dimence. Samen met de deelnemers van het Bosproject snoeide, zaagde, plantte, hakte en poetste hij het landgoed op de vrijdag naar een hoger niveau. De laatste jaren volgde Tim ook een opleiding om zich verder te ontwikkelen en binnen Dimence een andere rol te kunnen vervullen.

Goed voor hem, maar helaas voor ons is het nu zover: Tim gaat zijn kunde, flexibiliteit en enthousiasme op een andere manier inzetten binnen Dimence. Tim, enorm bedankt voor je inzet, wij en de deelnemers gaan je missen. Gelukkig gaat het bosproject gewoon door, nu onder begeleiding van Rudmer. Dat gaat ook helemaal goed komen. Welkom Rudmer! En Tim heel veel succes in je nieuwe rol binnen Dimence.

Foto: Niet alleen kreeg Tim een hoopvol appelboompje en een lunchbon als dank voor zijn inzet maar een van de deelnemers had een fantastisch spel gemaakt: Who’s the boss in het bosproject. Met een prachtig spelbord, kaarten, tools en bijpassende dobbelstenen. De uitkomst van het spel is al duidelijk: Tim is een ‘baas’!

Zie voor meer informatie bosproject Dimence n.a.v. Koninklijk bezoek aan landgoed De Haere in Olst:

BosProject Dimence

Nieuwsbrief