Nachtclub? Of 1 april grap?

Ha, goed gebruik, eindelijk weer eens een echte 1 april grap! We hebben die van ons al mogen ontvangen en konden er smakelijk om lachen en begrijpen de hint. Compliment dus voor de 1-aprilgrapmaker! Wat was het geval: er stond plots een bord bij ons IJsseldijkhuisje in Diepenveen met daarop de aankondiging van het openen van een Nachtclub op deze plek met de illustere naam ‘Haasje Over’.  Nu klopt het dat het huisje, eigendom van IJssellandschap en een tijd geleden nog door Egbert EGD, graffity artist, van een mooie afbeelding voorzien,  al een tijdje een rommelig aanzicht geeft op de IJsseldijk. Ook andere graffity ‘artiesten’ hebben hun verfbus er in de tussentijd op losgelagen en het huisje raakt steeds meer in verval. Bewonen kan niet meer (ooit is er door koperdieven enorm huisgehouden) en slopen is nog niet handig omdat het te koop staat.

Hoewel wellicht een goed verdienmodel gaat een nachtclub op deze plek waarschijnlijk niet lukken, maar een nieuw woonhuis op deze prachtige locatie aan de IJssel(dijk) in Diepenveen is wél mogelijk. Zie HIER voor informatie en een planschets! Dus indien je geinteresseerd bent, neem contact met ons op:  IJssellandschap/Rudi Nieuwenhuizen 0570-63 59 55.

P.s. om de automobilisten op de IJsseldijk niet te veel te verleiden, of af te leiden, hebben we het bord toch maar wel even weggehaald. 

Nieuwsbrief