Ondernemer gezocht voor Natuurderij Keizersrande

Ondernemer gezocht voor Natuurderij Keizersrande
In de prachtige uiterwaarden van de IJssel ten noorden van Deventer is door IJssellandschap een uniek en innovatief bedrijf ontwikkeld onder de naam Natuurderij Keizersrande. Het doel van dit bedrijf is om natuur, landbouw, ecologie, economie en recreatie met elkaar te verenigen.
Omdat de huidige ondernemer van Natuurderij Keizersrande per 31 december 2022 stopt zoekt IJssellandschap naar een nieuwe ondernemer op de Natuurderij. Op deze plek wil IJssellandschap het gedachtegoed van de Natuurderij: een duurzaam verbond van natuur en landbouw in de uiterwaarden voortzetten.
Grond en gebouwen worden door IJssellandschap in langjarige pacht uitgeven aan een natuurgerichte ondernemer. Een ondernemer die de kansen die deze unieke plek biedt volop benut in het ondernemen, maar die daarnaast ook partner is voor de omgeving, collega-boeren, bezoekers en IJssellandschap.
Zie brochure met inhoudelijke informatie. 
>>Klik hier voor de brochure <<

Procedure (LEES HIERVOOR OOK DE BROCHURE!) :

De selectieprocedure vindt plaats in een tweetal rondes. Om uitgenodigd te kunnen worden voor de eerste ronde worden geïnteresseerden gevraagd vóór 26 mei 2022 een motivatiebrief, een CV en het plan voor Natuurderij Keizersrande op hoofdlijnen te beschrijven (max ca. drie A4). In het plan dient ingegaan te worden op de selectiecriteria (zie brochure). Het geheel mailen naar  info@eelerwoude.nl onder vermelding van Natuurderij Keizersrande. 

Ronde 1: We nodigen geschikte kandidaten uit voor een eerste gesprek in de week van 13 tot 17 juni.

Bij gebleken geschiktheid vragen we kandidaten om een meer gedetailleerd bedrijfsplan uit te werken voor Natuurderij Keizersrande. Uiteraard is meer informatie over Natuurderij Keizersrande dan beschikbaar.

Ronde 2: We nodigen geschikte kandidaten uit voor een tweede gesprek over het bedrijfsplan in de week van 22 tot 26 augustus.

Wij streven naar definitieve selectie voor 1 september 2022 en vastleggen van afspraken in september 2022.

 

Nieuwsbrief