Schrijfworkshop in de Verhalenwagen

In het kader van de Landelijke Boekenweek organiseert IJssellandschap een (gratis) schrijfworkshop onder leiding van Petra Kremer op zaterdag 10 maart.

Het thema van De Boekenweek 2018 is Natuur en natuurlijk sluit IJssellandschap als de beheerder van landerijen en landgoederen rondom Deventer, hierbij aan! Op zaterdag 10 maart ben je daarom om 12.00 uur of om 14.00 uur van harte welkom voor een compacte schrijfworkshop in de Verhalenwagen van IJssellandschap. De wagen staat voor de Openbare bibliotheek in Deventer. Petra Kremer, docente van het schrijfcafé in de bibliotheek, geeft in de knusse wagen de razend leuke boekenweek-schrijfworkshop.  Geloof het of niet, maar iedereen kan schrijven of dichten, en iedereen is creatief. Duur van de workshop is ca. 30 minuten.

Laat je inspireren, schuif gezellig aan en maak er met ons een echt letter-doe-schrijffeestje van. Een mooie start van de boekenweek! Omdat het aantal plaatsen in de verhalenwagen beperkt is , graag van te voren aanmelden via info@ijssellandschap.nl . Vermeld dan graag naam en het tijdstip. Bij veel deelnemers plannen we er een tijdstip bij. Daar krijg je natuurlijk bericht over.  Deelname is gratis.
De Verhalenwagen staat er vanaf 12.00 uur en tot 16.00 uur dus kom sowieso een kijkje nemen en maak kennis met IJssellandschap! IVN Deventer organiseert aansluitend aan de sessie om 14.00 uur om 14.30 uur een prachtige bomenwandeling in de stad. om 16.00 wordt de Deventer Boekenweek feestelijk geopend. Er staan veel verrassende evenementen op het programma tijdens de Boekenweek. Zie voor het volledige programma www.deventerboekenweek.nl

 

 

 

Nieuwsbrief