GESLOTEN Vacature: medewerker Toezicht & Handhaving

Wegens uitbreiding van ons toezicht zijn wij op zoek naar:

Medewerker Toezicht en Handhaving (BOA) 0,5 fte

Wat ga je doen?

Je maakt door toezicht op een verantwoord gebruik van onze landgoederen en (natuur)terreinen en door voorlichting aan bezoekers & gebruikers impact op  behoud van het landschap.

Je komt te werken in een kleine informele organisatie met daadkracht en betekenis in Salland. Je vindt het belangrijk om onze gebieden te beschermen. Dit doe je door voorlichting en informatie te geven over de organisatie, het beheer en de gedragsregels in onze terreinen en door de (groene) wet- en regelgeving te handhaven. Als het nodig is treed je verbaliserend op. Je rapporteert over je bevindingen en verzorgt de administratieve afhandeling van handhavingszaken.  Je bent actief in het regionale netwerk van groene handhavers en blijft jezelf ontwikkelen door deel te nemen aan (verplichte) opleidingsonderdelen om de boa bevoegdheid te verkrijgen en te behouden. Je vindt het ook geen probleem om in het veld je handen uit de mouwen te steken om bebording te plaatsen en te vervangen, gestort afval op te ruimen, etc.

Wat breng je mee?

Je bent een natuurliefhebber met kennis van flora en fauna.  Je hebt een MBO 4  denk- en werkniveau en een afgeronde BOA-opleiding (domein 2) of bent bereid deze te behalen, een bijdrage hierin van IJssellandschap is bespreekbaar.  Je bent bekend met de groene wetgeving, zoals de Wet Natuurbescherming en beschikt over een rijbewijs. Wat we daarnaast ook belangrijk vinden:

  • Prettige communicatie: Je hebt een natuurlijk overwicht waarbij je houding is: ‘eerst praten, dan schrijven’. Je bent in staat om belangrijke informatie te filteren door te luisteren en te vragen. Je reageert begripvol op emoties van anderen en weet jouw beoordeling onderbouwd en helder over te brengen. Je bent duidelijk en eerlijk.
  • Flexibiliteit: je bent bereid om in drukke perioden extra te werken, en in rustige perioden deze uren weer op te nemen.
  • Kennis en samenwerking: Je hebt kennis van de omgeving waarin je komt te werken, gevoel voor de agrarische sector en je bent bekend met de wereld van jacht, beheer en schadebestrijding. Je zoekt de samenwerking op, zowel binnen als buiten de organisatie om zoveel mogelijk rendement uit het toezicht te halen.
  • Zelfstandigheid:  Je werkt zelfstandig op onze landgoederen en terreinen, onder leiding van de landschapsbeheerder. Naast de buitendienstmedewerkers ben je in verbinding met je collega toezichthouder, een vrijwillig toezichthouder en een vrijwillige gastheer.

Werken bij IJssellandschap

IJssellandschap is een particuliere landgoederenstichting met 4.140 hectare aan landbouwgrond, landgoederen, uiterwaarden en bos met daarop ruim 80 monumentale panden in en rondom Deventer. Je bent onderdeel van een unieke stichting die haar oorsprong kent in de zorg van Deventer, met een verleden van meer dan 755 jaar, met hart voor het heden en het oog op de toekomst. Je kunt in deze baan van betekenis zijn voor het landschap in Salland met de focus op Deventer en omgeving.

Werken bij IJssellendschap is werken in een prettig klein team met Sallandse nuchterheid en humor. Binnen de organisatie helpen we elkaar en bieden een luisterend oor.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband: je start met een tijdelijke arbeidsovereenkomst met de intentie je een contract voor onbepaalde tijd aan te bieden. De CAO Bos & Natuur (ondernemersdeel bosbouw) is van toepassing.

Salaris: inschaling is in functiegroep 4 binnen de CAO, met beloning volgens het eigen IJssellandschap loongebouw (max. € 2.875,– bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

Mogelijkheden: Het dienstverband is voor 20 uur (0,5 FTE). Dagen en tijden in overleg.

Heb je vragen of wil je solliciteren?

Heb je nog aanvullende vragen? Neem dan gerust contact op met Gerben Visser landschapsbeheerder IJssellandschap (g.visser@ijssellandschap.nl / 06-22 80 0250).

Wil je solliciteren?  Stuur dan voor 27 juni 2023 een motivatiebrief met curriculum vitae naar info@ijssellandschap.nl, ter attentie van Gerben Visser. De eerste gesprekronde vindt plaats op 4 juli, de tweede gespreksronde op 12 juli.

 

Nieuwsbrief