GESLOTEN Vacature: PROJECTLEIDER

met speerpunten landbouwtransitie en gebiedsontwikkeling

 

Wat ga je doen?

Je gaat op een verfrissende en ondernemende wijze werken aan de opgaven binnen IJssellandschap. Die opgaven liggen vooral op het gebied van de landbouwtransitie en de ontwikkeling van onze gebouwen en (agrarische)erven.

Je komt te werken in een kleine informele organisatie met daadkracht en betekenis in Salland. Je bent flexibel en hebt er plezier in om binnen de organisatie verschillende rollen te hebben. Op het ene moment geef je zelf handen en voeten aan een project, op een ander moment geef je opdracht aan een externe uitvoerder. Je houdt er van om resultaatgericht ontwikkelingen en projecten verder te brengen in een natuurrijke omgeving. Je communiceert met (agrarische) ondernemers en overheden en kijkt samen naar de mogelijkheden voor het stimuleren van een in alle opzichten duurzaam buitengebied. Naast de genoemde opgaven, zet je je ook in voor andere projecten en initiatieven binnen IJssellandschap.

 

Wat breng je mee?

We verwachten een HBO/WO denk- en werkniveau en ca. 5 jaar werkervaring in soortgelijke functie. Wat we daarnaast ook belangrijk vinden:

  • Professionaliteit: Je ontwikkelt en realiseert kleine en grote projecten, gericht op economisch en ecologisch duurzame landbouw, ontwikkeling van natuur en landschap en de ontwikkeling van ons vastgoed (erven, gebouwen, grond, etc.). Daarnaast ontwikkel en voer je overige (integrale) projecten uit, passend bij het werkveld van IJssellandschap. Je verkent, werkt uit, voert risico-analyses uit en ziet kansen. Je toont ondernemerschap, bent goed georganiseerd en cijfermatig sterk.
  • Creativiteit: je treedt waar nodig buiten de gebaande paden en kunt werken binnen ruime vastgestelde kaders. Je bent initiatiefrijk en toont lef. Projecten op het gebied van onze huidige uitdagingen gaan niet altijd vanzelf en geduld is een schone zaak. Jij ziet kansen en mogelijkheden, linksom of rechtsom.
  • Nieuwsgierigheid en kennis: je hebt een brede interesse in en kennis van onze belangrijkste werkvelden: landbouw, landschap, natuur, cultuurhistorie en gebouwen.
  • Prettige communicatie: je schrijft makkelijk en bent sterk in contacten met (agrarische) ondernemers en overheden.
  • Oog van de (rent)meester: je hebt aantoonbare ervaring met verpachting, landbouwbeleid, ruimtelijke ordening en projectleiding.
  • Zelfstandigheid: De organisatie is niet groot. Je werkt samen met verschillende disciplines en onder aansturing van de algemeen directeur en kunt op je eigen werkveld als projectleider prima zelf de route uitstippelen en bijsturen.

 

Werken bij IJssellandschap

IJssellandschap is een particuliere landgoederenstichting met 4.140 hectare aan landbouwgrond, landgoederen, uiterwaarden en bos met daarop ruim 80 monumentale panden in en rondom Deventer. Je bent onderdeel van een unieke stichting die haar oorsprong kent in de zorg van Deventer, met een verleden van meer dan 755 jaar, met hart voor het heden en het oog op de toekomst. Je kunt in deze baan echt van betekenis zijn voor Salland met de focus op Deventer en omgeving.

Binnen IJssellandschap zijn de lijnen kort en heb je veel inbreng. Het werkveld is boeiend en uiterst veelzijdig. Je netwerk in je vakgebied is al stevig, maar breidt zich verder uit en versterkt zich. Je werkt op een van de mooiste plekken in Salland in een prettig klein team met Sallandse nuchterheid en humor. Binnen de organisatie helpen we elkaar en bieden een luisterend oor. In dit werk kun je je (vrije)tijd flexibel indelen. Eventueel deels vanuit huis.

 

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband: je start met een tijdelijke arbeidsovereenkomst met de intentie je een contract voor onbepaalde tijd aan te bieden. De CAO Bos & Natuur (ondernemersdeel bosbouw) is van toepassing.

Salaris: inschaling is in functiegroep 7 binnen de CAO, met beloning volgens het eigen IJssellandschap loongebouw (max. € 4.791 bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

Mogelijkheden: Het dienstverband is voor 28-37 uur (0,75-1 FTE). Dagen en tijden in overleg. Thuiswerken wordt gefaciliteerd.

 

Heb je vragen of wil je solliciteren?

Heb je nog aanvullende vragen? Neem dan gerust contact op met Judith Snepvangers, algemeen directeur IJssellandschap (j.snepvangers@ijssellandschap.nl / 06-22 90 1829).

Wil je solliciteren?  Stuur dan uiterlijk maandag 16 januari 2023 een motivatiebrief met curriculum vitae naar info@ijssellandschap.nl, ter attentie van Judith Snepvangers. De eerste gesprekronde vindt plaats op 24 januari, de tweede gespreksronde op 30 januari.

 

 

Nieuwsbrief