VDR Bouwgroep doneert aan Natuurlijk, Bewegen!

Vlak voor de kerst ontvingen wij tot onze verrassing een mooie cheque uit handen van Luc Baltus, directeur van VDR Bouwgroep uit Deventer. Het personeel heeft besloten om naast een klein kerstgeschenk voor relaties het bedrag van de personeels-kerstpakketten te doneren aan twee goede doelen met een ANBI status in en om Deventer die aansluiten bij de maatschappelijke verantwoordelijkheid die VDR neemt.

We zijn heel erg blij met het bedrag dat ten goede zal komen aan het project Natuurlijk, Bewegen! Begeleide wandelingen met ouderen, met en zonder geheugenbeperking, op de landgoederen van IJssellandschap. Een succesvol project dat in samenwerking met Zorggroep Solis in 2014 is ontstaan en waarbij ondertussen ook Daventria en Wooncentrum Humanitas zich hebben aangesloten.

Niet alleen wij maar ook Stichting M4M ontving een cheque. We waren wel even stil van het bijzondere verhaal van de oprichtster van dit goede doel. M4M zet zich in voor gezinnen met een minimum inkomen die nauwelijks rond kunnen komen. Door een kleding-, of babystartpakket te leveren maar ook door het organiseren van een sinterklaasfeest of verjaardag. www.stichtingm4m.nl.

VDR Bouwgroep bestaat al meer dan 100 jaar en is opgericht door Van De Raadt. Een professioneel en bevlogen bouwbedrijf met een goed hart dat zich bezig houdt met nieuwbouw en revitalisatie van gebouwen met diverse bestemmingen. Een bijzonder bedrijf, niet alleen vanwege dit mooie kerstgebaar maar ook omdat de oprichter Piet van der Raadt in 1983 het bedrijf schonk aan de medewerkers. Tot op de dag van vandaag worden de aandelen dan ook beheerd door de eigen medewerkers. Onder het motto “Het bedrijf is van de mensen en de mensen zijn het bedrijf”.
Zie voor meer informatie en de website van VDR: https://vdrbouwgroep.nl/nieuws/nieuws-goede-doelen-2018/

VDR Bedankt! Ook een donatie doen voor een van onze doelen, zoals Natuurlijk, Bewegen! , Educatie of het in stand houden van de natuur in en rond Deventer neem contact op met 0570-635955 / Jet Nieboer. IJssellandschap beschikt over de ANBI status. Zie voor meer informatie: https://ijssellandschap.nl/donateurs-anbi/

Nieuwsbrief