Welkom Rudy Brummelman

Kennismaking met Rudy, projectleider IJssellandschap

Al vroeg was Rudy een echt buiten-kind. Terwijl zijn broers warmpjes binnen zaten struinde Rudy door de natuur of was hij bij zijn opa en oma te vinden op de boerderij. Voordat hij de middelbare school binnen ging was de keuze voor een vervolgopleiding bij Van Hall -Larenstein dan ook al bepaald. Via de rentmeesterij en landschapsbeheer is hij sinds 1 maart projectleider bij IJssellandschap. Hij volgt hiermee Machtelijn Tempelman op.

Rudy (31) is geboren en getogen in Harfsen. Zijn grootouders hadden een boerenbedrijf in Laren bij Landgoed Oolde. Rudy: ‘ik was daar heel graag. De combinatie van natuur, de landgoedomgeving en de zorg voor de dieren trok me. Door een lagere schoolvriendje ben ik bij de Scouting terecht gekomen en nooit meer weggegaan. Ik besteed er minder tijd aan dan vroeger maar ben er nog altijd actief. Recent heb ik mij ingezet voor de nieuwbouw van het verenigingsgebouw dat er nu staat. Ik ben trots op het resultaat”.

De opleiding Bos & Natuur Larenstein was dus een logische keus. Na vervolgens een aantal jaren werkzaam te zijn geweest in de rentmeesterij is Rudy in 2018 overgestapt naar Landschapsbeheer Flevoland waar hij later ook projectleider werd. Zijn ervaring bij het rentmeesterkantoor, het landschapsbeheer en zijn kennis van de regio waar hij is opgegroeid,  maakten hem enthousiast voor de functie van projectleider bij IJssellandschap.

Rudy: ‘in deze functie komt alles bij elkaar. Ik woon nu met mijn vriendin in Epse. Het is sowieso heel fijn om in de buurt te kunnen werken.  Om ook in je werk bij je eigen leefomgeving betrokken te zijn en bij te dragen aan het toekomstbestendig maken van het buitengebied door middel van het initiëren en begeleiden van kansrijke initiatieven. Ik heb daarnaast interesse voor cultuurhistorie en krijg energie van het werken aan ontwikkelingen waarbij samenwerking met andere partijen een belangrijke rol speelt. Kortom, de functie bij IJssellandschap is voor mij een schot in de roos. Ik zet graag mijn enthousiasme en vaardigheden in voor de stichting en de toekomst van het landelijk gebied”.

Van harte welkom, Rudy!

 

Nieuwsbrief