Word donateur van het mountainbikenetwerk Salland

In Salland ligt er een uitgebreid netwerk aan mountainbikeroutes door het prachtige (IJssel)landschap rondom Deventer. 100 km verdeeld over 4 afwisselende routes met een verbindingsmogelijkheid met de MTB routes op de Sallandse Heuvelrug, de Veluwe en de Achterhoek. Vanaf nu is het mogelijk om door de aanschaf van een vignet voor maar € 7,50 per jaar donateur te worden van het Mountainbike Netwerk Salland en hiermee het onderhoud van deze prachtige routes te ondersteunen. Het vignet is te koop bij de rijwielhandelaren in en rondom Deventer + in de webshop van mountainbikenetwerkdeventer.nl.

Veel mountainbikers maken dankbaar én gratis gebruik van het afwisselende parcours door bossen, over landgoederen, singletracks en zandwegen in Salland. Het onderhoud en de aanleg van de routes wordt gedaan door de Trail Makers, een groep enthousiaste vrijwilligers van het MTB- netwerk Salland. Door het intensieve gebruik van het parcours moet zand aangevuld worden en ook heeft bijvoorbeeld de stormschade van afgelopen januari veel (zaag)werk met zich meegebracht. Tevens worden de routes waar mogelijk technisch verbeterd. De vrijwilligers steken er regelmatig tijd in en hebben voor dit onderhoud uiteraard gereedschap en materiaal nodig, en dat kost geld.

Wil je als mountainbiker blijven genieten van de routes, word dan donateur door de jaarlijkse aanschaf van het MTB Salland Vignet. Voor € 7,50 per jaar help je mee aan het in stand houden en verbeteren van het netwerk. Het vignet is te koop bij de meeste fietsenwinkels in Deventer e.o. en bij de webshop van Mountainbikenetwerk Deventer, www.mountainbikenetwerkdeventer.nl.
Zelf vrijwilliger worden en meehelpen aan onderhoud en aanleg kan natuurlijk ook, er zijn altijd mensen nodig. Stuur hiervoor een mail naar mtbsalland@outlook.com.

Nieuwsbrief