za.23 sept. Open dag B(r)oertjes Klunder Deventer

Op zaterdag 23 september ben je van harte uitgenodigd op de open dag bij de biologische melkveehouderij van de B(r)oertjes Klunder. Midden in het IJssellandschap, met zicht op de ‘skyline’ van Deventer kun je je laven aan het landschap, koeien kiek’n en je verwonderen over de techniek van de melkrobot. En dat alles in en rondom de nieuwe stal bij boerderij De Johannahoeve. De Johannahoeve is een wederopbouwboerderij en al drie generaties in het bezit van de familie Klunder. Ruim 60 ha grond rondom pachten de B(r)oertjes van IJssellandschap.

Op de open dag worden jong, oud én  het agrarische bedrijfsleven uitgenodigd te komen beleven en leren. Niels Klunder: “we vinden het heel mooi om te laten zien aan het publiek op welke manier we boeren en hoe we naar de toekomst kijken. Educatie is belangrijk om mensen bewust te maken van het boerenleven en de voedselproductie. Daarnaast verwachten we dat het een gezellige dag wordt, waarop mensen elkaar ontmoeten en blij worden van de mooie locatie van de Johannahoeve en de manier waarop wij boeren. We genieten hier zelf ook dagelijks, van de spelende hazen in de uiterwaarden, de weidevogels die ons plasdrasgebied hebben ontdekt en van het werk. We zijn gewoon heel trots op ons bedrijf en hoe we als familie hier samen wonen en werken. Dat laten we graag zien”.

Stads -en (platte)landbewoners worden van harte uitgenodigd om zaterdag 23 september te komen ‘buurten’. Van 10.00 – 16.00 uur. Johannahoeve 1 in Deventer. Kom je uit de buurt? Kom dan zeker op de fiets!

 

Zie ook
https://ijssellandschap.nl/ons-nieuws/op-bezoek-bij-de-biologische-broertjes-klunder/

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief