Natuurkampeerterrein Boxbergen

Kampeerreglement

KAMPEERREGLEMENT

Stichting Burgerweeshuis en Kinderhuis heet u welkom op Natuurkampeerterrein BOXBERGEN

Boxbergen is onderdeel van het netwerk van Natuurkampeerterreinen www.natuurkampeerterreinen.nl.  Dit betekent dat u in het bezit moet zijn van een groene natuurkampeerkaart als u op dit natuurkampeerterrein wilt overnachten. Deze kaart is ook te koop bij de beheerder en is op alle aangesloten natuurkampeerterreinen in Nederland te gebruiken

Het terrein is geopend van april tot en met oktober. U mag maximaal 28 nachten aaneengesloten op het terrein verblijven.

Het is een natuurkampeerterrein waar rust een belangrijk kenmerk is.  Omdat er het afgelopen jaar overlast is ervaren, hebben we het terrein duidelijker ingericht en is het NIET meer toegestaan om met de auto het kampeerterrein op te rijden. Mede daarom zijn er nu voor campers/vouwagens/caravans kleiner dan 6,5 m drie plekken langs de Wildbaan aan de rand van het kampeerterrein (grotere mobiele kampeermiddelen niet toegestaan).

Voor tentkampeerders geldt nog steeds dat u zelf een plaatsje mag zoeken. Hou daarbij wel rekening met de andere kampeerders.

U dient zich telefonisch aan te melden bij de beheerder (Giel Aalbers) tel. 06-27467114

Tarieven per nacht (2024)

 

Personen € 5,00 per persoon per nacht

 

Tent € 5,00 per nacht

 

Toercaravan, vouwwagen, camper

(kampeermiddel groter dan tent)

€ 7,50 per persoon per nacht
 

Incl. toeristenbelasting  € 1,50 p.p.p.n

 

Zie voor kampeerreglement de toegangs- en gedragsregels.

 

KAMPEERREGLEMENT BOXBERGEN
Toegangs- en gedragsregels

Kamperen op eigen risico.

Het terrein is uitsluitend opengesteld voor houders van de Natuurkampeerkaart. Deze kaart is ook verkrijgbaar bij de beheerder.

Verblijf is uitsluitend toegestaan in toeristische (mobiele) kampeermiddelen zoals tent, toercaravan of vouwwagen.

De maximaal aaneengesloten verblijfsduur bedraagt 28 overnachtingen.

Het rijden met auto’s over het terrein is niet toegestaan. Gedurende het verblijf dient de auto geparkeerd te worden op de parkeerplaats bij de entree van het terrein.

Het ’s nachts onbeheerd achterlaten van de kampeermiddelen is niet toegestaan.

Camping Boxbergen is een natuurkampeerterrein. De rust op het terrein moet worden gewaarborgd. Geen versterkte muziek toegestaan. Indien er gebruik wordt gemaakt van radio of televisietoestel in bijvoorbeeld caravan/camper dan mag deze niet hoor- of zichtbaar zijn voor andere kampeerders.

Hou het terrein netjes. Geen gaten graven en breng afval naar de daartoe bestemde plaats. Als dit vol is, neem het huisvuil mee naar huis. Het legen van chemisch toilet is NIET toegestaan.

Huisdieren mogen mee. Maar wel aan de lijn en zonder overlast voor natuur en andere kampeerders. Maximaal 2 huisdieren per kampeergelegenheid.

Commerciële activiteiten zijn niet toegestaan.

Kampeerder die eigendommen van Stichting Het Burgerweeshuis en Kinderhuis beschadigen dienen deze op eigen kosten op de eerste aanschrijving van de daarbij te bepalen termijn te (laten) herstellen. Indien dit niet gebeurt dan heeft Stichting Het Burgerweeshuis en Kinderhuis de bevoegdheid om de kosten ten verhalen op de betreffende kampeerder.

Kampeerder doet afstand van alle aanspraken die zij tegenover Stichting Het Burgerweeshuis en Kinderhuis zouden kunnen doen gelden voor uit welke oorzaak dan ook voortvloeiend schade die mocht zijn toegebracht aan hen of aan hen behorende goederen.

Kampeerders vrijwaren Stichting Het Burgerweeshuis en Kinderhuis tegen alle aanspraken van derden op vergoeding wegens schade hoe ook genaamd, voor zover die schade voortvloeit uit of verband houd met hun aanwezigheid als kampeerder.

 

Stichting IJssellandschap voert het beheer uit voor Stichting Het Burgerweeshuis en Kinderhuis. Aanwijzingen van beheerder of toezichthouder(s) dienen te alle tijden worden opgevolgd. www.ijssellandschap.nl

Nieuwsbrief