Kamperen

In het IJssellandschap zijn verschillende locaties om heerlijk te kamperen. We beheren 2 natuurkampeerterreinen en daarnaast biedt een aantal van onze ondernemers ook de mogelijkheid om je tent, caravan en/of camper neer te zetten.

Natuurkamperen:

VOOR HET KAMPEREN HANTEREN WE DE GELDENDE RICHTLIJNEN VAN HET RIVM OMTRENT CORONA. Dit geldt ook voor groepskamperen!

Natuurkampeerterrein Boxbergen (eigendom van Burgerweeshuis en Kinderhuis) op landgoed Boxbergen-Lankhorst is een klein, maar bijzonder en uniek terreintje met een hoge waardering door bezoekers. Het terrein is gelegen aan de Wildbaan te Wesepe, dichtbij de boerderij van Giel Aalbers. Giel  is ook het aanspreekpunt voor de camping (tel: 06-53224065). De ligging in het bos onder hoge, oude beuken, de vrijheid (geen vaste plaatsen) en de mogelijkheid om kleine kampvuurtjes te stoken, maken het een gewaardeerd terrein voor een specifieke doelgroep. Dit alles ondanks de beperkte voorzieningen: enkel een toiletgebouw met stromend (koud) water. Op het terrein is geen elektra of verlichting. Bezoekers genieten van de ongerepte natuurlijke omgeving met rust, ruimte en privacy in een mooi natuurgebied.

Zie ook: https://www.natuurkampeerterreinen.nl/terreinen/overijssel/boxbergen/

Natuurkampeerterrein Oostermaat
Zeer geschikt voor groepen tot ca. 90 personen
Natuurkampeerterrein Oostermaet is gelegen op Landgoed ’t Oostermaet, bij de plaatsen Okkenbroek en Lettele. Het terrein is gelegen in een gemengd en oud bos. Er is een grote kampvuurplaats en eenvoudige sanitaire voorzieningen. Mevrouw Meijerink, Oerdijk 123a, regelt de reserveringen. Tel: 0570 – 551691 . Reserveren is wel aan te raden omdat dit terrein door groepen regelmatig gebruikt wordt.

Zie ook: https://www.natuurkampeerterreinen.nl/terreinen/overijssel/oostermaet-groepskamperen/

Een groene kaart van de st. natuurkampeerterreinen is nodig.

Nieuwsbrief