VERKOCHT bij inschrijving IJsseldijk Diepenveen

++ VERKOCHT ++

Landgoed KeizersRande in uw voortuin?

KLIK HIER EN GA DIRECT NAAR MAKELAAR BUITENWONEN 

De laatste jaren is rond Deventer hard gewerkt aan een belangrijk project voor de waterveiligheid van de IJssel; Ruimte voor de Rivier. Als belangrijke grondeigenaar van veel uiterwaardengrond rondom Deventer heeft IJssellandschap hier veel mee te maken gehad. In de Keizerswaarden hebben we zelfs een nieuwe boerderij laten bouwen: Natuurderij Keizersrande. Vanuit deze boerderij wordt het agrarisch- en natuur beheer uitgevoerd voor dit hele gebied.

Voor wie meer wil dan alleen een bezoek brengen heeft IJssellandschap een uniek aanbod. Boerderij ’t Hoge Land, het zo kenmerkende boerderijtje aan de IJsseldijk 37 met het prachtige uitzicht over het hele gebied KeizersRande, is voor de liefhebber PER INSCHRIJVING TE KOOP.

Het boerderijtje met woonbestemming kan eventueel gerestaureerd en bewoond worden. Een nog veel grotere uitdaging is het ontwikkelen van een nieuwe woning op deze bijzondere plek. Dat kan, want als onderdeel van Ruimte voor de Rivier is het bestemmingsplan op deze plek aangepast. Dit geeft de mogelijkheid een nieuwe woning te bouwen.

Zie voor alle informatie over kijkdagen en voorwaarden:
BUITENWONEN: IJSSELDIJK 37

Nog meer mooie kavels langs de IJssel ? Kijkt u eens op www.landgoednieuwbellinkhof.nl