Volkstuinen

IJssellandschap heeft diverse volkstuincomplexen in het bezit en beheert ook een aantal complexen voor de gemeente Deventer. Dit zijn:

– Rijksstraatweg/Dahliastraat (De Worp – Deventer)
– Steenenkamer en Achter de Hoven  (De Worp – Deventer)
– De Platvoet Deventer
– Hoogeweg Bathmen

WACHTLIJSTEN GESLOTEN. Wegens grote belangstelling is met ingang van 15 maart 2023  de wachtlijst op De Worp tot nader bericht ook weer gesloten!
Moestuinieren is hot! De vraag naar een tuin is groot, en de wachtlijsten zijn lang. Het is dan ook tijdelijk NIET mogelijk om in te schrijven voor de volkstuinen op de Platvoet en in Bathmen.  Zodra dit verandert zal dat worden aangegeven op deze site. Wel is het mogelijk om je te plaatsen op de wachtlijst van de Worp (Rijksstraatweg/Dahliastraat/Steenenkamer en Achter de Hoven).

Tijdelijk niet mogelijk m.u.v. De Worp. Voor het inschrijven op de wachtlijst hebben we de volgende gegevens nodig: naam, adres, telefoonnummer, e-mail.
inschrijven via info@ijssellandschap.nl Je krijgt bericht zodra er een tuin vrijkomt. Dit kan dus wel enige tijd duren.

Algemene informatie en voorwaarden huren volkstuin:
De prijs bedraagt 0,47 per m2 per jaar, 3 jaarlijks geïndexeerd (eerst volgende jaar 2025). Exclusief administratiekosten à €7,00. De tuinen zijn gemiddeld tussen de 100m2 en 200m2 groot.

Inschrijfprocedure Volkstuin
Aanvaardingscontract

Algemene voorwaarden Rijksstraatweg/Dahliastraat
Algemene voorwaarden Steenenkamer/Achter de Hoven/Bathmen
Algemene voorwaarden Platvoet

Mochten er vragen zijn neem contact op met IJssellandschap tel: 0570-635955 of per mail info@ijssellandschap.nl

Nieuwsbrief