21 – 25 juni: midzomer voorstelling: Het verhaal van Daisy

KAARTJES á €7,50 reserveer je HIER! 

Midzomernachtvoorstellingen op Landgoed Nieuw Rande
IJssellandschap en Deventer Theatergroep PlusLeo organiseren in het kader van het 750 jarige jubileum van IJssellandschap een aantal midzomernachtvoorstellingen. In het bos van Nieuw Rande in Diepenveen wordt tussen 21 en 25 juni “Het verhaal van het huis van Daisy” opgevoerd. Kaarten á 7,50 zijn te reserveren op plusleo.nl
Tijdens haar jubileumjaar nodigt IJssellandschap iedereen uit om mee te reizen over haar landgoederen op zoek naar het “Verhaal van….”. Theatergroep PlusLeo uit Deventer heeft speciaal voor deze gelegenheid, in opdracht van IJssellandschap een voorstelling op locatie gemaakt. Exact op de plek op Landgoed Nieuw Rande waar eens het huis van Daisy stond, vertelt PlusLeo een eigen interpretatie van het verhaal van het huis van Daisy.
Daisy woonde eind negentiende eeuw op Landgoed Nieuw Rande in een speciaal voor haar gebouwd, houten huis in het bos waar ze met haar twee gouvernantes verbleef.
Net als bij Shakespeare’s Midzomernachtdroom is het bos een plek voor chaos, fantasie, verwarring en betovering. Over alles wat we niet weten, neemt de verbeelding het over en fantaseert er op los. Zwevend tussen feit en fictie wordt steeds opnieuw het verhaal van het huis van Daisy geconstrueerd.

Deze voorstelling is  dank verschuldigd aan de familie Reitsma en alle vrijwilligers. Daarnaast is deze productie mede mogelijk gemaakt door de Provincie Overijssel.
Data en tijden:
Woensdag 21 juni 21:00 uur / donderdag 22 juni 21.00 uur / vrijdag 23 juni 21.00 uur
Zaterdag 24 juni 17:00 & 21:00 uur en
Zondag 25 juni 17:00 & 21:00 uur.
Locatie:
Bos naast Landgoed Nieuw Rande, ter hoogte van Schapenzandweg 7 Diepenveen

Reserveer HIER. Of stuur een mail naar j.nieboer@ijssellandschap.nl met daarin vermeld het tijdstip en het aantal kaartjes.

Ook te boeken met een heerlijk diner voorafgaand bij Hotel Gaia (en dan met een bootje naar de overkant voor de voorstelling, hoe leuk is dat?!). Voor het reserveren van dit arrangement: http://www.hotelgaia.nl/Daisy

Over Plus Leo:
PlusLeo is een theatergroep uit Deventer (1989) in wisselende samenstelling. Elk jaar voeren ze een of meerdere theaterstukken op op bijzondere locaties. Een station, de oude Deventer landbouwschool en nu dus buiten in het bos. Vervreemdend, sfeervol, soms hard dan weer zacht, je in verwondering achterlatend. www.plusleo.nl

 

Nieuwsbrief