Film en Fotos Mantelzorgdiner

Als IJssellandschap kijken terug op een mooi jubileumjaar dat we samen met jubileumpartner Zorggroep Solis, met een geweldig mantelzorgdiner hebben afgesloten op 22 december 2017. Exact 750 jaar na de oprichtingsdatum. Het was een bijzondere avond met prachtige verhalen, veel warmte en een heerlijk 4-gangen diner. Voor wie nog na wil genieten:

voor de fotos :              KLIK HIER (er zijn nog meer fotos, te zien als je verder scrollt op de facebookpagina van Zorggroep Solis)

Het Mantelzorgdiner
Zorggroep Solis en IJssellandschap zijn beiden voortgekomen uit de Verenigde Gestichten en hebben daarmee een gemeenschappelijk verleden waarbij als oprichtingsdatum 22 december 1267 wordt gehanteerd (datering van het oudst bekende document). Beide organisaties hebben gedurende het hele jaar op vele manieren het 750-jarige jubileum gevierd. Met onze oorsprong in de zorg en ons gemeenschappelijke verleden hebben we ter afsluiting van het jubileumjaar de handen ineen geslagen en op 22 december 2017 een gezamenlijk  spectaculair diner voor 750 mantelzorgers in de Lebuinuskerk georganiseerd.   Mantelzorgers in en om Deventer waren van harte uitgenodigd aan tafel plaats te nemen in een prachtige, sfeervolle en in kerstsfeer gehulde kerk. Met 120 medewerkers en vrijwilligers van beide organisaties en de burgemeester en wethouder,  hebben wij  de mantelzorgers in het welverdiende zonnetje gezet.

 

Nieuwsbrief