>TERMIJN GESLOTEN< GIS medewerker & ondersteuner (pacht)administratie

Welkom bij IJssellandschap!

IJssellandschap is een particuliere landgoederenstichting. Met hart voor het verleden, oor voor het heden en met het oog op de toekomst beheren, beschermen en ontwikkelen we onze natuur, landerijen, landgoederen, panden in en rondom Deventer. Samen met onze partners  creëren we ruimte voor innovatie gericht op natuur, duurzame landbouw, ondernemerschap, zorg& recreatie. Wil je hieraan bijdragen en werken in een klein en fijn team van enthousiaste collega’s?

Wij hebben een VACATURE voor een

GIS MEDEWERKER & ONDERSTEUNER (PACHT)ADMINISTRATIE

In deze rol ben je verantwoordelijk voor de borging, verbetering en vernieuwing van geografische data via GIS (ArcGis). Ook verricht je ondersteunende administratieve werkzaamheden gerelateerd aan de contractenadministatie (CA3) en het digitale groenbeheersysteem (Betula). Je bent de spin in het web en je brengt je kennis wat betreft GIS en digitale systemen graag over op anderen. Je regelt de zaken goed en ondersteunt met plezier je collega’s.  

Kortom:
Ben jij thuis in de basis van GIS, goed in contractadministratie en beheersystemen en werk je graag samen met een enthousiast team in een mooie groene omgeving? Reageer!

Jouw werkzaamheden bestaan uit:

  • het analyseren en oplossen van dataverschillen tussen de contractadministratie en de kaartlagen;
  • het bijhouden van contract-, perceel-, en overige gegevens in het geografisch informatie systeem (ArcGis) en de juiste koppeling van gegevens vanuit de contractenadministratie naar dit systeem;
  • het aanvullen van basisinformatie en beheerplanning in het groenbeheersysteem (Betula);
  • het ondersteunen in overige voorkomende administratieve werkzaamheden in ArcGIS, het contractensysteem (CA3) en groenbeheersysteem (Betula);
  • Het meedenken over de werkprocessen op gebied van administratie en ICT en het doen van voorstellen voor verbeteringen.  

Ben jij onze ideale kandidaat?

  • Je bent een zelfstandig werkende collega met MBO+ of HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt interesse in en bent bekend met GIS en administratieve werkzaamheden;
  • Je hebt bij voorkeur aantoonbare ervaring met het software pakket ArcGIS;
  • Met jouw nauwkeurigheid, enthousiasme en ambitieuze instelling zorg je ervoor dat IJssellandschap een backoffice heeft die adequaat en up to date is;
  • Je hebt aantoonbaar kennis van, en in ieder geval affiniteit met het werkveld van de rentmeesterij,  landbouw en natuur.

Arbeidsvoorwaarden

Conform de CAO Bos & Natuur, ondernemingsdeel Landschappen. Afhankelijk van ervaring indeling in functiegroep 5. Overige voorwaarden in overleg. Binnen de dan geldende Covid-maatregelen is je basis op Landgoed de Haere in Olst, uiteraard wordt ook werken vanuit huis goed gefaciliteerd. 

Het betreft een tijdelijke functie voor minimaal 1 jaar (0,6 – 1,0 fte).

We vragen nadrukkelijk zowel ambitieuze starters die een volgende stap willen zetten in hun carrière, als ervaren allrounders te reageren.

Meer informatie en solliciteren

Ben jij de enthousiaste ondersteunende collega die we zoeken voor IJssellandschap?
Stuur dan uiterlijk 6 februari 2022 je heldere motivatie inclusief cv naar Rudi Nieuwenhuizen, financieel directeur via info@ijssellandschap.nl

Voor meer informatie kun je bellen met Rudi Nieuwenhuizen op 06-54305242. De eerste ronde gesprekken staat gepland op maandag 14 februari.

 

 

18 januari 2022