Vrijwilligers fotografie

Vrijwilligers fotografie

Het IJssellandschap is prachtig en constant aan verandering onderhevig. Alle seizoenen, landschaps- en weertypen bieden weer nieuwe aanzichten om vast te kunnen leggen. Daar komt nog bij dat we regelmatig projecten hebben lopen die in ontwikkeling zijn. Als personeel maken we veelal zelf snip-snap als het uitkomt met ons mobieltje foto’s van de fraaie vergezichten en diverse gebeurtenissen om deze onder andere te kunnen gebruiken bij nieuwsitems op onze website, persberichten of onze facebookpagina. Alleen haalt dat het natuurlijk nooit bij ‘echte’ foto’s die met aandacht worden genomen door iemand die er oog voor heeft.

Daarom zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden om op vrijwillige en enigszins regelmatige basis foto’s te maken van het IJssellandschap. Dat kunnen landschapsfoto’s zijn maar ook foto’s van bijvoorbeeld werkzaamheden van onze buitendienst, vrijwilligers & pachters, recreanten in het gebied, evenementen of (bouw)projecten. De foto’s zouden we dan naast het af en inzetten voor communicatiemomenten zoals eerder genoemd, ook willen bewaren in het archief zodat de ontwikkelingen van IJssellandschap goed worden vastgelegd ‘voor later’. Het eventueel opzetten van een foto-archief zou daarbij ook tot de werkzaamheden kunnen behoren.

Deze vrijwilligersfunctie is nieuw en in overleg in te vullen. Natuurlijk heeft u als vrijwilliger fotografie naast ‘eeuwige roem’ ook recht op de vrijwilligers extraatjes die IJssellandschap biedt (waaronder een vrijwlligersverzekering, jack, reiskostenvergoeding en kerstborrel, – en pakket).

Indien u interesse heeft in deze vrijwilligersfunctie bij IJssellandschap neem dan bij voorkeur telefonisch contact op met Jet Nieboer 0570-635955. Ook kunt u het inschrijfformulier invullen of reageren per mail via j.nieboer@ijssellandschap.nl