Nog tot 19 september: IJSSELBIENNALE

NOG TOT 19 SEPTEMBER!!!! De IJsselbiënnale is een buitententoonstelling langs de IJssel tussen Doesburg en Zwolle. De buitententoonstelling bestaat uit 28 spannende, monumentale kunstwerken die je vindt op een 120 kilometer lange fietsroute langs de IJssel.

Kunstenaars uit binnen en buitenland zijn uitgenodigd voor het maken van een nieuw, tijdelijk kunstwerk op bijzondere locaties in de IJsselvallei. Ze lieten zich inspireren door de plek én door het thema ‘De impact van klimaatverandering op ons landschap’. IJsselbiënnale 2021 heeft als titiel TIJ, TIJD, TIJDELIJKHEID.

IJssellandschap is partner van de IJsselbiennale door het beschikbaar stellen van het IJssellandschap in Deventer en Olst, als sponsor en staat de stichting de kunstenaars en de organisatie met haar expertise bij. In het IJssellandschap kom je o.a. kunstwerken op landgoed De Haere in Olst (Birthe Leemeijer) en bij de familie Klunder op boerderij De Johannahoeve in Deventer (Elmo Vermijs) tegen. Daarnaast is er een randprogramma waarbij meerdere lokale kunstenaars in het IJssellandschap hun kunstwerken tentoonstellen en er tal van activiteiten zijn georganiseerd.

Zie voor alle informatie www.ijsselbiennale.nl

Beeldendekunst in het IJssellandschap

Nieuwsbrief