Vrijwilligers

Vrijwilligers, welkom bij IJssellandschap!

Vrijwilligers worden binnen IJssellandschap uiteraard zeer gewaardeerd! Onze vrijwilligers zetten zich in voor het behoud van het landschap en mede deze inzet worden er mooie projecten uitgevoerd ten behoeve van onze omgeving en de stichting. 

De meeste vrijwilligers zetten zich in voor het groenbeheer. Ook zijn er vrijwilligers die wandelingen met ouderen , fotograferen, toezichthouden of ondersteunen bij evenementen en excursies begeleiden.

Daarnaast zijn er veel externe vrijwilligers die zich inzetten voor IJssellandschap. De Groene Knoop als zelfstandige groenbeheerders, IVN Deventer op het gebied van natuureducatie, vrijwilligersgroep ARocha, De Vogelwerkgroep IJsselstreek die zich bekommeren om de vogelstand in ons gebied, individuele tellers die voor ons de flora en fauna stand bijhouden en vele anderen.

Het is heel hoopvol dat we regelmatig spontane aanmeldingen krijgen van mensen die zich willen inzetten voor IJssellandschap en het landschap. Op het moment van dit schrijven (maart 2024) zitten onze vrijwilligersgroepen dan ook grotendeels vol. Een luxe! Eventuele vrijwilligersvacatures vind je hieronder.

Indien je interesse hebt in een functie als vrijwilliger bij IJssellandschap neem dan bij voorkeur telefonisch contact op 0570-635955. Ook kan je reageren per mail via info@ijssellandschap.nl

Nieuwsbrief