(Termijn gesloten) VACATURE: Medewerker Administratie/Secretariaat

 

MEDEWERKER ADMINISTRATIE / SECRETARIAAT
een waardevol ondersteunend teamlid   (16-20 uur p/w)

 

Wat ga je doen?
Als medewerker administratie/secretariaat ben je een stabiele factor in de organisatie. Je werkt in het kantoor op landgoed de Haere in Olst en ondersteunt het team bij de dagelijkse administratieve en secretariële taken.

Je komt te werken in een kleine informele organisatie met daadkracht en betekenis in Salland. Je draagt met jouw werk bij aan een goed beheer van de gronden en gebouwen van IJssellandschap. Je vervult met plezier en op gedegen wijze de verschillende ondersteunende taken binnen het secretariaat en de administratie. Die taken zijn onder andere:

  • Inboeken van inkoop- en verkoopfacturen, debiteuren- en crediteurenbeheer;
  • Verwerken van kas- en bankboekingen en urenregistraties;
  • Telefoonbeheer, beantwoorden van algemene mails, externe afspraken plannen;
  • Digitaal archiveren en up-to-date houden van bestaande werksystemen;
  • Diversiteit aan ondersteunende secretariële/administratieve werkzaamheden voor stafmedewerkers/directie.

Wat breng je mee?

We verwachten MBO werk- en denkniveau en bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie. Wat we daarnaast ook belangrijk vinden:

  • Praktisch: Je bent praktisch ingesteld en kunt makkelijk schakelen in de afwisseling aan opdrachten;
  • Rust: je brengt rust in het team en vindt het fijn om gestructureerd en secuur door te werken aan de taken die je per dag hebt ingepland;
  • Behendigheid: Je kent je weg in Excel, Word en Outlook. Je hebt ervaring met boekhoudpakketten;
  • Enthousiasme: je vindt het leuk om je collega’s met jouw kennis en kunde te ondersteunen en een belangrijke helpende rol te hebben binnen het team (iedereen is je dankbaar!).

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband: Je start met een tijdelijke dienstverband van 1 jaar met de intentie je een contract voor onbepaalde tijd aan te bieden. De CAO Bos & Natuur,  ondernemersdeel Bosbouw is van toepassing.

Salaris: inschaling is op basis van kennis en werkervaring in functiegroep 4 binnen de CAO, met beloning volgens het eigen IJssellandschap loongebouw (max € 3367,12 bruto per maand bij fulltime dienstverband).

Mogelijkheden: Het dienstverband is voor 16 – 20 uur. Uren, dagen en tijden zijn in overleg.

Wegens tijdelijke afwezigheid van het huidige secretariaat wordt in de beginperiode een groter deel van je uren ingevuld met secretariële taken. In de loop van de tijd zal die balans verschuiven naar de administratieve onderdelen van je werk. 

Werken bij IJssellandschap

IJssellandschap is een particuliere landgoederenstichting met 4.140 hectare aan landbouwgrond, landgoederen, uiterwaarden en bos met daarop ruim 80 monumentale panden in en rondom Deventer. Je bent onderdeel van een unieke stichting die haar oorsprong kent in de zorg van Deventer, met een verleden van meer dan 755 jaar, met hart voor het heden en het oog op de toekomst. Je bent in deze baan van betekenis voor de organisatie en haar bezittingen.

Binnen IJssellandschap zijn de lijnen kort en heb je veel inbreng. Het werkveld is breed en boeiend. Je werkt op een van de mooiste plekken in Salland in een prettig klein team met Sallandse nuchterheid en humor.

Heb je vragen of wil je solliciteren?

Heb je nog aanvullende vragen? Neem gerust contact op met Rudi Nieuwenhuizen, financieel directeur IJssellandschap,  (r.nieuwenhuizen@ijssellandschap.nl / 06 -54 305242).

Wil je solliciteren? Stuur dan uiterlijk vóór donderdag 19 oktober 2023 een motivatiebrief met curriculum vitae naar info@ijssellandschap.nl, ter attentie van Rudi Nieuwenhuizen.

De eerste gespreksronde vindt plaats op donderdag 2 november, de tweede op donderdag 9 november.

Nieuwsbrief