Verplaatst naar nieuwe datum Word Happy op landgoed De Kranenkamp

IJssellandschap en Monika van Happyness Yoga hebben de handen ineen geslagen om je de natuur ten volle te laten ervaren tijdens een meditatie & stiltewandeling waar-je-happy-van-wordt, op zondag 16 juni van 10.00  – 11.15 uur.

Waar kan dat mooier dan op Landgoed De Kranenkamp in Diepenveen?! Landgoed van de stilte. Het landgoed waar onder andere Klooster Sion staat en waar vroeger de kraanvogels landen en nu de paden vredig slingeren langs de bomen en de wetering. Kom genieten van de natuur, het nu en de bijzondere plek en start je zondag met een stiltewandeling in het prachtige bos en een geleide meditatie in het gras aan de mooie Wetering om blij weer naar huis te gaan.

We verzamelen om 10.00 bij de huisplaats bij de Kranenkamp (Raalterweg 39, zandpad richting Huisplaats Kranenkamp). Kom lekker op de fiets door het bos, maar mocht je met de auto komen dan kan je deze bij de huisplaats neerzetten.

Kosten voor deze ochtend zijn €10,00. Graag vooraf opgeven per mail naar Happynessyoga@boheemen.nl. of j.nieboer@ijssellandschap.nl

Monika van Boheemen is gepassioneerd yogadocent bij haar bedrijf Happyness Yoga. Met haar bedrijf wil ze anderen laten kennis maken met yoga, plezier beleven aan yoga en hen laten ervaren wat yoga kan betekenen in je dagelijks leven. Monika ziet Yoga als een spiegel voor jezelf. Datgene wat je leert en tegenkomt door beoefening van yoga, zegt iets over wie jij bent. Yoga kan je antwoorden en inzichten geven, zodat je keuzes maakt die je anders niet had gemaakt. Yoga gaat verder dan alleen fysieke oefening. Yoga is een soort ‘way of live’ met aandacht voor jezelf, je medemens en de wereld waarin je leeft.

 

Nieuwsbrief